Connect with us

ActualNews.ro

ActualNews.ro

5 modele de masini cu consum redus, care ofera economii semnificative de combustibil si performante ridicate

Autovehicule

5 modele de masini cu consum redus, care ofera economii semnificative de combustibil si performante ridicate

Sursa foto: pexels.com

5 modele de masini cu consum redus, care ofera economii semnificative de combustibil si performante ridicate

• Pensionarii din Satu Mare beneficiază de transport gratuit
• Gheorghe Hagi: Legenda fotbalului romanesc
Ce face soțul Andreei Esca atunci când o vede la Știrile Pro tv. 

In era actuala, tot mai multi oameni devin constienti de impactul pe care il au consumul de combustibil si emisiile de gaze cu efect de sera asupra mediului.

Din acest motiv, achizitionarea unei masini cu un consum redus poate fi o alegere inteligenta si responsabila. In acest articol, vom prezenta 5 masini cu un consum redus, care ofera o economie semnificativa de combustibil, dar si performante si caracteristici de top. De la masinile hibride la cele electrice, aceste modele au ca punct comun eficienta lor energetica si costurile reduse de intretinere.

Iata lista cu 5 masini care consuma putin

  1. Toyota Prius – Una dintre cele mai cunoscute mașini hibride, Toyota Prius a devenit sinonimă cu eficiența energetică. Cu un consum de combustibil de aproximativ 3.9 litri/100 km, aceasta mașină este capabilă să parcurgă până la 50 km în modul electric pur, oferind astfel o economie semnificativă de combustibil.
  2. Honda Insight – O altă mașină hibridă populară, Honda Insight oferă un consum de combustibil de aproximativ 4.3 litri/100 km. Aceasta mașină este echipată cu un sistem de propulsie hibrid, care combină un motor pe benzină cu unul electric, oferind o economie de combustibil remarcabilă.
  3. Volkswagen Golf TSI – Dacă sunteți în căutarea unei mașini compacte cu un consum redus, Volkswagen Golf TSI ar putea fi alegerea perfectă. Aceasta mașină este echipată cu un motor pe benzină turbo, care oferă un consum de combustibil de aproximativ 5.1 litri/100 km.
  4. Ford Fusion Energi – Ford Fusion Energi este o mașină hibridă plug-in, care poate fi alimentată atât prin intermediul unei prize, cât și prin intermediul combustibilului. Cu un consum de combustibil de aproximativ 2.4 litri/100 km, aceasta mașină poate parcurge până la 40 km în modul electric pur.
  5. BMW i3 – BMW i3 este o mașină electrică pură, care oferă un consum de energie de aproximativ 13.1 kWh/100 km. Aceasta mașină este echipată cu o baterie de înaltă performanță, care poate fi încărcată rapid, oferind astfel o autonomie remarcabilă și un consum de energie extrem de redus.

In concluzie, aceste 5 masini cu consum redus au ca punct comun eficienta lor energetica si costurile reduse de intretinere. Fiecare dintre ele au avantaje si dezavantaje, iar alegerea finala va depinde de nevoile si preferintele fiecaruia.

Informatiile publicate de actualnews.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar în limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o încalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor si atrage consecintele prevazute de aceasta.

Continue Reading
You may also like...

Jurnalist la mai multe publicatii online, dar si la Radio/TV. CEO la actualnews.ro, ytb.ro, avramflorea.ro, jurnalulromaniei.info, observatorulromanesc.info si magazinul selectshop.ro. Si-a inceput activitatea de Jurnalist din 2016

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Autovehicule

To Top